(O)saammeko jutella

Oletko jo tutustunut puheterapeutti ja tutkijatohtori Irina Savolaisen (O)saammeko jutella – blogiin? Blogissa tutkijat ja arkielämän asiantuntijat kirjoittavat ja keskustelevat puhevammaisten ihmisten arjesta ja arjen monimuotoisista keskusteluista.

(O)saammeko jutella? – Havaintoja ja kokemuksia puhevammaisten ja puhuvien ihmisten välisistä keskusteluista (osaammekojutella.com)

Olin vierailevana kirjoittajana blogissa kertomassa siitä, miten monitulkintaisia ja monimuotoisia kuvat ja kuvasymbolit saattavat olla avusteisissa keskusteluissa. Kokemusasiantuntijoiden huomiot vahvistivat käsitystä siitä, että puhuvina kumppaneina tarvitsemme malttia pysähtyä kuuntelemaan, mitä kuvien avulla oikeasti halutaan kertoa.

Hippaa vai hivutusta – monitulkintaiset symbolit keskustelussa – (O)saammeko jutella? (osaammekojutella.com)